Bany de bosc i tastet de flors silvestres

Preu de l'activitat

2 persones: a partir de 45€ - 4 persones: a partir de 25€ - 6 persones: a partir de 22€

Para, respira i gaudeix d’un passeig tranquil i en silenci pel bosc

Gaudeix d’un passeig sensorial enmig del bosc, per enfortir el teu vincle amb la natura, i acaba l’experiència amb un petit tast de flors i plantes silvestres de l’entorn.

Durant 3 hores caminaràs a poc a poc i en silenci, posant consciència en la teva respiració i en les sensacions que es desperten al teu cos. A través d’una sèrie d’invitacions, crearé un espai favorable perquè puguis gaudir i nodrir-te dels múltiples beneficis psicològics i fisiològics que ofereix un bosc madur gràcies a l’aerobiologia forestal, els sons de la natura, la relaxació i la consciència corporal.

L’itinerari, d’uns 2 km, es fa al voltant de la riera dels Bullidors, a Taialà, en un bosc multigeneracional on conviuen pins, roures, alzines, freixes, plataners madurs i una gran varietat d’espècies secundàries, com el ginebró, el boix grèvol, l’arç blanc, l’om i l’avellaner.

Condicions de reserva.

Experiència personalitzada i reserva de dia a convenir

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més