Barranc Riera d’Osor

Preu de l'activitat

Grup de 2-3 persones, 60€ persona Grup de 4-10 persones, 45€ persona El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

La Riera de Osor es troba al cor de les Guilleries, més concretament a la comarca de la Selva. La Riera d’Osor, és el corrent d’aigua amb més cabal de les Guilleries, està a la comarca de la Selva i transcorre pels municipis de Sant Hilari Sacalm, Anglès i Osor i finalment desemboca al riu Ter.
Nivell de dificultat: inicial
Descripció: Es tracta d’un barranc molt entretingut, de poca dificultat. Gaudirem d’un entorn salvatge i solitari al bell mig de les Guilleries, on podrem saltar des de diferents llocs i practicar la tècnica ràpel de diferents alçades. És una activitat apte per a tothom, només cal que portis les ganes de passar-ho bé i de gaudir d’un entorn únic i privilegiat. L’activitat que us proposem és de caràcter lúdic i formatiu, ideal per realitzar amb família, grups d’amics o bé amb companys de feina.
Mínim d’edat: 8 anys
Programa:
Hora i punt de trobada: Anglés, a les 8:30 hores
Arribada: 8:45 hores
Brifing: 30 minuts
Accés al barranc: 15 minuts
Durada de l’activitat: 3 hores
Pica-pica: 30 minuts
Finalització de l’activitat: entre les 12:30 i les 13:00 hores

Què porta el participant

  • Banyador
  • Calçat d’esport per fer l’activitat
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
    Què porta Aventura Girona
    Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces , cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l’activitat.

Condicions de reserva.

Validesa durant tot el 2021

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més