Caldes termal i modernista

Preu de l'activitat

30€ (1 o 2 persones) 39€ (grup fins a 4 persones) 49€ (grup fins a 6 persones) Per a grups més grans, consultar. Preus amb IVA inclòs.

Sorprèn-te amb les termes romanes d’Aquae Calidae en companyia de l’arqueòleg, i gaudeix amb la ruta modernista de Caldes de Malavella

Et proposem una experiència molt especial i única: una visita de quilòmetre zero amb l’arqueòleg responsable de les darreres excavacions a les termes romanes de Caldes de Malavella i a l’urbs d’Aquae Calidae. Qui podria explicar millor els secrets i les curiositats d’un monument romà de més de 2.000 anys d’antiguitat?

Visitarem les termes romanes de Caldes amb Joan Llinàs, historiador i arqueòleg director de les últimes excavacions, i veurem les recents troballes arqueològiques de l’antiga Aquae Calidae. Coneixerem els orígens termals de la vila i sabrem per què s’hi va establir una de les vint ciutats romanes de Catalunya, en la qual ja es gaudia de les aigües termals tal com avui dia es continua fent als balnearis Prats i Vichy Catalan. Després, passejarem pels carrers de Caldes mentre anem descobrint l’arquitectura modernista vinculada al termalisme i a l’estiueig, com la Casa Rosa o la Casa Quintana, i alguns dels seus personatges més significatius, com Modest Furest, Pau Estapé o Montserrat Roig. Una experiència única i molt especial, ideal per a grups privats i reduïts.

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb nosaltres! A Atri Cultura i Patrimoni creem i portem a terme les visites, rutes i experiències que tenim en catàleg, i també en fem a mida, segons el que ens demanis. Per obtenir més informació, visita els webs www.atri.cat i www.experienciesculturals.cat o envia’ns un correu a info@atri.cat.

Condicions de reserva.

Experiència disponible tot l’any. Vàlid fins al 31/12/2021. És necessari fer la reserva amb certa antelació. Grups de 6 persones com a màxim, segons les restriccions vigents (per a grups més grans, consulta’ns). Se seguiran les normes i els protocols de seguretat vigents. Com a mesura preventiva de la COVID-19, s’estableix la transferència bancària com a sistema de pagament de les activitats. El punt de trobada es concreta un cop s’ha reservat la data. La durada de la visita és de 2 h, aproximadament.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més