Dels ibers a la ceràmica

Preu de l'activitat

630€ preu per a dues persones (315€/persona) 740€ preu per a 4 persones (185€/persona) 840€ preu per a 6 persones (140€/persona). Preus amb IVA inclòs.

Arqueologia, oficis singulars i tallers de ceràmica

Descobreix l’Empordà fent una immersió en la cultura i l’artesania de la zona. Acompanya’ns i gaudeix dels paisatges de blat i xiprers, de petits pobles medievals, dels seus artesans i d’una sàvia cuina local. De les ruïnes arqueològiques d’Ullastret i els recuits de la Nuri al nucli antic de la Bisbal d’Empordà, passant pel Terracotta Museu (menció especial ex aequo de Patrimoni als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020).

Coneixeràs l’art de la ceràmica d’autor visitant dos tallers locals i els seus artesans, i compartiràs petits moments i grans experiències al voltant d’una taula mentre tastes plats de cuina tradicional en companyia de la gent local. Si ets curiós de mena, t’esperem a Visit Empordanet: ens esforçarem perquè el teu viatge sigui memorable!

Durada: de 10:00 a 20:00 h.

L’activitat inclou:
– Guia oficial.
– Entrada a les ruïnes d’Ullastret i visita a l’obrador de Recuits Nuri.
– Entrada i visita al Terracotta Museu i visita al nucli antic de la Bisbal d’Empordà.
– Dinar en un restaurant local.
– Visita i activitat en dos tallers de ceràmica.
– Assegurança d’assistència i anul·lació.

No inclou:
– Begudes fora del règim contractat al restaurant.
– Allotjament (podem gestionar la reserva d’allotjaments adherits a Visit Empordanet a condicions especials).
– Transport (podem oferir servei de transport des del domicili del client i per a tota l’estada o segons necessitats).

Condicions de reserva.

Modificació de l’itinerari segons les preferències del client. Reserves a petició i segons disponibilitat. No adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Cancel·lació: amb preavís de 15 dies com a mínim, 100 % retornable; amb preavís de 7 dies, un 50 %; 2 dies abans de l’estada, un 25 %. Idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més