Embruta’t els peus

Preu de l'activitat

Adults: 7€ Infants: 5€

Descobreix com funciona una granja de vaques de pagès amb una visita guiada

Al cor de les terres gironines t’hi espera la granja Mas Bes, una masia de tradició lletera on quatre generacions de la família Viñolas hem creat un entorn ideal per reviure el passat i viure el present del món rural.

Amb una explotació de més de 1.200 animals, munyim la llet de 550 vaques, que, després, venem per envasar amb la marca ATO Natura; a més a més, elaborem els nostres propis productes artesanals i de quilòmetre zero.

L’activitat consisteix en un recorregut guiat per tota l’explotació al llarg del qual, de mica en mica, es va explicant com és la vida en una granja de pagès.

El recorregut inclou:

1. Introducció davant de la masia, del 1584.

2. Toca-toca dels animals petits de la granja. Es pot acaronar i donar menjar a xais, cabres, conills, burros, un poni, gallines i diferents aus.

3. Visita dels vedellets i de la zona de recria.

4. Explicació de l’alimentació de les vaques i del sistema de reg i els conreus.

5. Visita a una de les tres plantes de biogàs que hi ha a les comarques gironines per produir energia elèctrica mitjançant els fems de les vaques.

6. Visita a la sala de munyir i la lleteria.

7. Resolució dels possibles dubtes amb una maqueta de la granja a escala 1:16.

8. Audiovisual sobre el dia a dia de l’explotació.

9. Visita al museu rural didàctic.

10. Degustació de productes artesanals fets a la granja Mas Bes i possibilitat de comprar a la nostra agrobotiga.

Condicions de reserva.

Oferta de visites els caps de setmana a les 11:30 h. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del web (formulari) o per telèfon.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més