Enfarina’t: visita guiada i tast

Preu de l'activitat

Adults: 5 € Infants: 2,5 € (fins a 3 anys, gratuït) Reserves al tel. 972 250 512 / 688 331 094

Més que una visita, una experiència!

Aquest 2021, descobreix tots els secrets de la producció de farina al vell molí fariner comtal, convertit en una moderna fàbrica de farines. Des de finals del segle XIX, els impressionants molins vermells i la resta de la maquinària han transformat el blat en farina a través d’un continu pujar i baixar de pisos gràcies al batec constant de la turbina Francis. L’impacte visual i estètic del conjunt, la netedat de la fàbrica i l’autenticitat del que es veu fan de la visita una experiència única. L’activitat s’acaba amb un tastet de cervesa Rufa i bastonets de pa per als adults, mentre que als infants se’ls ofereixen sucs naturals.

Condicions de reserva.

Cada diumenge a les 12:00h. Organitza: Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries L’activitat es realitzarà si hi ha un mínim 6 persones inscrites. A l’estiu, l’activitat s’adapta a diversos idiomes (castellà, francès i anglès) i els horaris varien.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més