Gaudeix del golf en família

Preu de l'activitat

Preu segons dates i hores de classe i green fees

Natura i golf

La Costa Beach & Golf Resort, situat al cor de la Costa Brava, és l’únic resort amb golf i platja de la zona. L’hotel ofereix diversos tipus d’habitacions, totes amb terrassa i vistes a la piscina, al jardí, al Golf de Pals o al mar. Les habitacions junior suite, amb capacitat per a dos adults i fins a tres nens, són ideals si es viatja en família.
Et proposem una escapada en família per gaudir de la platja, la natura, l’aire lliure i la gastronomia i, a més, per practicar tots junts un esport, el golf, que és adequat per a petits i grans i que permet divertir-se fent exercici físic i aprenent les tècniques sense límit d’edat. Una manera diferent de viatjar amb la família. Durant l’estada, a més, tots podran gaudir de la fantàstica piscina tropical de l’hotel, anar a la platja i degustar un deliciós arròs de Pals a la cassola.
Amb accés directe al Golf de Pals des de l’hotel, oferim estades en règim d’allotjament i esmorzar (amb possibilitat de mitja pensió), amb classes de golf d’iniciació o per millorar el joc o, simplement, sortir a jugar 18 forats tots junts.

Condicions de reserva.

Disponible durant tota la temporada. Cal reserva prèvia. Allotjament en règim de dormir i esmorzar (disponible amb mitja pensió o pensió completa). L’Escola de Golf de Pals ofereix diferents opcions de cursos: iniciació, 3 h amb sortida al camp i paquets de 5-10 h de classe. Les classes es poden fer en família (diversos idiomes).

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més