Les claus de les esglésies de la Cerdanya

Preu de l'activitat

12€ per persona a partir de 8 anys

Visites guiades pels interiors més espectaculars de les esglésies de la nostra comarca

«Les claus de les esglésies de la Cerdanya» vol fer-te descobrir els interiors més espectaculars de les esglésies de la comarca. Et proposem dos itineraris, en cadascun dels quals visitaràs quatre esglésies acompanyat per una guia especialitzada en el patrimoni del Pirineu. En el recorregut de la solana podràs conèixer l’església de Santa Maria d’All, la de Santa Maria de Quadres, a Isòvol, i les de Santa Cecília de Bolvir i Sant Climent de Talltorta, a Bolvir. En el de l’obaga descobriràs les esglésies de Santa Maria de Talló i Sant Julià de Pedra, a Bellver de Cerdanya, la de Sant Joan Baptista, a Riu de Cerdanya, i la de Sant Pere d’Alp.

Hem elaborat un calendari amb les visites, i t’hi pots inscriure des d’aquest web. Tot això, al mòdic preu de 12 € per persona a partir dels 8 anys.

Condicions de reserva.

Les visites comencen sempre a les 11:00 h. El preu és de 12 € per persona de més de 8 anys (nens de menys de 8 anys, gratuït), que s’han de pagar en efectiu a la guia abans de començar la visita. L’activitat es porta a terme si hi ha un mínim de 5 persones inscrites de més de 8 anys. Si no s’arriba a aquest mínim, la visita es cancel·la i s’informa les persones inscrites. El recorregut es fa amb cotxes particulars. El punt de trobada de la ruta de la solana és l’església de Santa Maria d’All, situada en aquest poble, i el de la ruta de l’obaga, l’església de Santa Maria de Talló, al costat de Bellver de Cerdanya. La ruta de l’obaga no està recomanada per a les persones amb mobilitat reduïda, ja que l’accés a l’església de Pedra és complicat.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més