(Re)descobreix el Gironès

Preu de l'activitat

95€ per visita (preu per a tot el grup, fins a un màxim de 6 persones)

On les pedres et parlen entre pobles medievals, conjunts emmurallats i jaciments arqueològics

Hi ha un lloc on les pedres et parlen entre pobles medievals, conjunts emmurallats i jaciments arqueològics. T’oferim una visita guiada privada, ideal per a parelles, famílies o grups bombolla, durant la qual descobrirem plegats el patrimoni de quatre municipis del Gironès: Llagostera, Madremanya, Cervià de Ter i Sant Julià de Ramis.

Visites a escollir:
– «Llegendes de Llagostera»: descobreix el poble medieval de Llagostera amb aquesta visita guiada. Recorreràs els escenaris de les històries populars ambientades al nucli antic: l’església de Sant Feliu, amb el seu imponent campanar, les restes de les torres medievals de l’antic castell i les muralles, la plaça, amb la magnífica façana del Casino, i Can Caciques.
– «Madremanya, un poble de conte»: descobreix aquest poble medieval situat al bell mig de les Gavarres. Un cop traspassat el portal de l’antiga muralla, ens sentirem els protagonistes d’un conte. Dins el nucli antic visitarem l’església romànica de Sant Esteve i la plaça Major, i passejarem entre carrers estrets, cases antigues i placetes tot identificant els diferents elements arquitectònics i decoratius dels segles XVI, XVII i XVIII.
– «Monestir i castell de Cervià de Ter»: visitarem el monestir de Santa Maria, el safareig de les dones, el nucli del poble, la icònica torre del rellotge i el castell. També parlarem del camí de Sant Jaume, que travessa el municipi, i descobrirem quina relació té el poble amb l’escriptor espanyol Antonio Machado.
– «Kerunta, els orígens a Sant Julià de Ramis»: amb aquesta visita guiada al poblat ibèric de Sant Julià de Ramis i a l’església romànica dels Sants Metges, ens remuntarem als orígens de la ciutat de Girona. També parlarem de la fortalesa militar i, des d’aquest mirador, gaudirem d’unes vistes espectaculars de la plana del Gironès i l’Empordà.

Després de la visita, se t’obsequiarà amb un lot de productes del Gironès.

Condicions de reserva.

Imprescindible reserva prèvia (subjecte a disponibilitat). Grups de com a màxim 6 persones (per a grups més grans, cal preguntar abans). Punt de sortida: al mateix municipi on es fa la visita. Durada de la visita: 1 h 30 min. Idiomes: consulta’ns. Vàlid fins al 31/12/2021. Condicions subjectes a les mesures de seguretat i les restriccions del moment.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més