Regala silenci

Preu de l'activitat

39€

Relaxa els teus sentits a la natura

El silenci és el nou luxe del nostre segle. Gaudeix d’una experiència a la natura per conèixer els seus secrets i aprèn a utilitzar-lo per millorar el teu benestar i estil de vida.

Vine a viure una activitat a la natura que despertarà els teus sentits i que et farà sentir un munt de sensacions agradables i saludables. Una activitat que t’ajudarà a allunyar-te dels sorolls quotidians i a equilibrar el teu cos i la teva ment amb l’harmonia del mar i la bellesa dels camins de ronda.

Regala’t temps. Un temps de qualitat durant el qual podràs relaxar-te profundament, potenciar el teu benestar i passar-ho bé envoltat del magnífic paisatge de punta Falconera, a Roses, a l’entrada del Parc Natural de Cap de Creus. Passa un matí o una tarda molt especial en què podràs viure una experiència guiada a la natura, amb dinàmiques que t’ajudaran a relaxar-te, i, a la vegada, aprendre consells molt útils per aplicar a la teva vida; per a quan més ho necessitis.

Aquesta vivència combina tècniques de mindfulness, banys de bosc i sons de bols tibetans a la natura i és molt recomanable per reduir l’estrès i l’ansietat, equilibrar el ritme cardíac i potenciar el benestar del cos i la ment.

L’experiència ha estat dissenyada per Edgar Tarrés, professor de benestar i felicitat a la Universitat de Girona i a la UNED i especialitzat en la creació d’experiències de benestar a la natura.

Tot i que està pensada per dur-la a terme a punta Falconera, al municipi de Roses, també es pot viure en qualsevol altre paratge del nostre territori (truca per consultar les condicions).

Condicions de reserva.

Dates per convenir. Es recomana fer l’activitat a la primavera o a la tardor.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més