Sobre la campanya

Amb l’objectiu de connectar les persones, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona engega aquesta campanya que vol apropar al públic català més d’un centenar d’experiències autèntiques i singulars organitzades per empreses locals, que es poden viure a la Costa Brava i al Pirineu de Girona.

Aquesta iniciativa s’ha impulsat en motiu de les festes de Nadal, però amb els bons resultat s’allarga i els vals que regalis seran vigents durant tot el 2021. El motiu és que amb la incertesa actual es fa difícil fer previsions i, sobretot, perquè les ganes de fer regals a qui més estimem ens acompanyen al llarg de l’any.

Les 110 propostes seleccionades formen part de l’oferta turística de les diferents empreses i entitats del territori adherides als clubs del Patronat de Turisme Costa Brava. Així doncs,  representen un ampli ventall de possibilitats de conèixer la Costa Brava i el Pirineu de Girona des de mar, terra i aire. Aquestes propostes, que representen la diversitat del territori, s’adapten a tot tipus de pressupost i van encarades a parelles, famílies o amics, interessats per:

En el context actual de pandemia global, amb les estrictes mesures sanitàries i les limitacions de moviment derivades, ens hem vist obligats a reinventar les nostres vacances i escapades. Sovint hem descobert, o fins i tot redescobert, destinacions de proximitat que desconeixíem, teníem pendents o inclús teníem oblidades. És un bon moment, per tant, per tornar als orígens, consumir productes de proximitat i fer-nos costat els uns als altres.

Així doncs, esperem que gaudiu d’aquestes experiències que hem recollit i que us aproparan a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Instruccions d'ús

  • Escull el regal ideal per la teva família, parella o amics.
  • O per autoregalar-te!
  • Llegeix-te la informació i les condicions de reserva.
  • Clica “reserva aquí”.
  • Posa’t en contacte amb l’empresa que organitza l’activitat.
  • Reserva el val regal directament amb ells.
  • Si tens qualsevol dubte en referència de l’activitat, dirigeix-te directament a l’empresa organitzadora.

 

Cada empresa es fa responsable de la seva experiència, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona tal sols en fa difusió