Taller de cuina macrobiòtica

Preu de l'activitat

Taller en grup: 29€ - Taller personalitzat: 65€ - Experiència macrobiòtica (pack de 8 cursos): 200€

Regala una oportunitat de viure experiències, reforçar la salut, introduir més diversitat a la cuina i aprendre noves tècniques culinàries per gaudir d’una alimentació saludable i equilibrada.

Abans, l’acte de cuinar era un moment social; avui dia, en canvi, la majoria de la gent cuina sola, en un espai petit i sense comunicar-se amb altres persones. Per aquest motiu, Matthias Hespe, des de l’EspaiCuinarSa, t’ofereix durant tot l’any l’oportunitat de participar en una experiència de cuina macrobiòtica feta a base d’ingredients naturals i de proximitat. En una cuina àmplia i lluminosa, prepararem en grup plats saludables i de fàcil elaboració. Els tallers permeten treballar la teoria i la pràctica al voltant de diferents temàtiques relacionades amb la cuina macrobiòtica, la salut, el benestar, l’ecologia, la sostenibilitat i la felicitat. Cuinarem interactuant i compartint experiències i idees. Vine amb ganes de cuinar i desperta el teu cuiner interior!

Per obtenir més informació sobre els tallers programats, visita el web www.cuinar-sa.es o envia un correu a espai@cuinar-sa.es.

Condicions de reserva.

Vàlid durant 1 any.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més