Telecabina de La Molina

Preu de l'activitat

Adult a partir 17 anys: 15 € / Infant de 7-16 anys: 10 € / Menors fins a 6 anys: 3 €

Vine a viure l’experiència d’un passeig amb telecabina fins al refugi del Niu de l’Àliga i la porta d’entrada al Parc Natural del Cadí-Moixeró

El telecabina Cadí-Moixeró permet arribar fins al punt més alt de l’estació de la Molina: el refugi del Niu de l’Àliga, al pic de la Tosa, a una cota de 2.537 m sobre el nivell del mar.

Després d’uns 20 minuts de recorregut panoràmic d’una gran bellesa, superant un desnivell vertical d’aproximadament 900 m, arribaràs al cim de la Tosa, on quedaràs instantàniament captivat per una increïble vista de 360° que abraça les comarques de la Cerdanya, el Ripollès i el Berguedà i tot el Pirineu català i oriental francès. En dies clars també podràs veure la serra de Montserrat, el Montseny i fins i tot la Torre de Collserola i el Tibidabo, situats a poc menys de 100 km en línia recta.

El passeig panoràmic amb el telecabina Cadí-Moixeró és una activitat ideal per a persones de totes les edats i, en especial, per als visitants no esquiadors que vulguin gaudir d’una experiència autèntica d’alta muntanya. Per als esquiadors de nivell intermedi i avançat, és un bàsic de l’estació, ja que permet arribar fins al punt més alt de la Molina i gaudir d’unes baixades fins a la base de gairebé 1.000 m de desnivell o, en cas de tenir el forfet la Molina + Masella, connectar amb l’estació veïna.

A l’estiu, el telecabina convida a recórrer el territori per les diverses rutes de senderisme de la zona. A les oficines centrals s’ofereix un servei de lloguer de motxilles portanadons, per facilitar l’activitat als visitants que vinguin acompanyats de nens petits.

Aquesta activitat està subjecta a les condicions meteorològiques i de neu durant els dies d’obertura de la instal·lació.

Condicions de reserva.

Consulta les dates i els horaris d’obertura al web www.lamolina.cat. L’horari d’hivern del passeig amb el telecabina Cadí-Moixeró és de 9:00 a 16:00 h, que és l’hora de l’última pujada des de l’estació inferior. L’última baixada es fa a les 16:30 h des del Niu de l’Àliga. A l’estiu, l’horari és de 10:00 a 18:00 h, i l’última pujada és a les 17:00 h. El telecabina funciona els caps de setmana de juny i setembre i del 24 de juny al 12 de setembre ininterrompudament.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més