Vall de Núria – una vall única

Preu de l'activitat

Adult a partir 14 anys: 25,50 € Infant de 4-13 anys: 15,50 €

Un dia a Vall de Núria

L’estació de muntanya de Vall de Núria, d’una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins el Pirineu oriental, al terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 m d’on neixen multitud de fonts i torrents.

Et proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera, que, amb un recorregut de 12,5 km, supera un desnivell de més de 1.000 m.

Vall de Núria des de les altures

Amb el remodelat telefèric de la coma del Clot es pot accedir a l’Alberg Pic de l’Àliga i a un mirador amb unes vistes espectaculars de la vall i dels pics que l’envolten. El telefèric apropa els excursionistes a la muntanya per començar les seves ascensions amb un desnivell de 152,7 m i arribant fins als 2.121,6 m d’altitud. El passeig amb el telefèric de la coma del Clot té la sortida a la mateixa Vall de Núria i el punt d’arribada a l’Alberg Pic de l’Àliga, a 2.170 m d’altitud, des d’on podràs contemplar magnífiques vistes panoràmiques.

L’estació de Vall de Núria està gestionada per Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Des de sempre s’ha vetllat per mantenir el ric patrimoni natural de la zona implantant i aplicant un sistema de gestió mediambiental en totes les activitats que es desenvolupen, d’acord amb les exigències de la norma ISO 14001. L’estació d’esquí, a més, ha obtingut la Q de qualitat turística, que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística.

A Vall de Núria t’espera un munt d’experiències i sensacions per gaudir tot l’any: natura, relaxació, activitats, gastronomia, meditació…

Vine i viu a Vall de Núria!

Condicions de reserva.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més