Vol en globus

Preu de l'activitat

Des de 175€/pax

Vine a viure l’experiència de volar en globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, una de les àrees de volcans adormits més interessants d’Europa. Volar en globus és una manera diferent de viatjar: és flotar en l’aire, en calma i en silenci, i gaudir d’una sensació de llibertat absoluta, de serenitat i d’esperit aventurer.

Es tracta d’una activitat ideal per als amants de la natura i per a tothom qui busqui noves experiències, com pot ser contemplar el paisatge a vista d’ocell amb una panoràmica de 360°. En dies clars podràs observar Montserrat, el mar Mediterrani, el Pedraforca, el Canigó, el Montseny…, sempre amb els Pirineus al fons i els volcans sota els teus peus.

L’activitat comença a primera hora del matí (entre les 7:00 i les 8:00 h, segons l’època de l’any). És el moment en què l’atmosfera està més freda i estable, i el vent, més calmat. A les instal·lacions de Vol de Coloms, a tocar del volcà Croscat, on tenim el camp d’enlairament, hi podràs prendre un cafè i menjar unes pastes abans de volar mentre observes, fas fotografies o ens ajudes en la preparació del globus i l’inflament de la majestuosa vela de colors.

Totes les nostres cistelles tenen porta; per tant, són accessibles per a tot tipus de públic.

El vent ens marcarà el rumb del vol en globus, que dura entre 1 h i 1 h 30 min, aproximadament. Durant el viatge brindarem amb cava rosat, que simbolitza el color de la terra volcànica, i degustarem una coca de llardons.

Després d’aterrar anirem plegats a fer un bon esmorzar de pagès a base de pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la cooperativa La Fageda, vi, ratafia i cafè.

I finalment, per acabar l’aventura, et lliurarem un certificat de vol signat pel pilot.

Condicions de reserva.

L’experiència del vol en globus no caduca.

Descobreix més regals!

Volar al Túnel de Vent

Estàs disposat a viure una experiència única? Prepara’t, perquè a Windoor et farem volar! Vine al nostre Túnel de Vent, a Empuriabrava: t’estem esperant per

Llegeix més